ISFAS valbeveiliging inspectie

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de wereld van valbeveiliging

Dak RI&E – Dakveiligheidsplan

Een Dak RI&E – Dakveiligheidsplan zal altijd ten grondslag liggen aan een veilige werkplek op hoogte.

Een werkplek op hoogte (hoger dan 2,5 meter) zal zo ingericht moeten zijn om vallen van hoogte te voorkomen. Er zijn diverse manieren om dit te bereiken. De arbeidshygiënische strategie dient hierbij gevolg te worden. ISFAS kan u te alle tijde u assisteren om een onafhankelijk veiligheidsplan ( in de volksmond een “Dak Ri&E”) op te zetten zodat u hiermee in de markt naar diverse aannemers / installateurs / leveranciers kan gaan om een concurrerende offerte aan te vragen.

De onafhankelijkheid van ISFAS is gewaarborgd omdat wij geen leverancier en of installateur zijn van valbeveiligingsmiddelen – systemen.

Wanneer ISFAS een onafhankelijk dakveiligheidsplan opstelt dan is het niet noodzakelijk dat de partijen waar u een offerte wilt gaan aanvragen ook nog deze opnieuw gaat doen. En zult u ook in uw offerte vergelijk de juiste zaken kunnen vergelijken, zodat u tot een goede beslissing kan maken voor een opdrachtverstrekking.

ISFAS staat u graag terzijde.

Zonnepanelen plaatsten op daken

Plaatsen van zonnepanelen

De laatste jaren worden er door gebouweigenaren en of gebruikers steeds meer zonnepanelen geplaatst op hun daken.

Op veel van deze daken zijn in de afgelopen jaren valbeveiligingssystemen geplaats om een veilige werkplekinrichting te krijgen voor een ieder die op het dak moet werken.

Bij het de jaarlijkse inspectie van de dakveiligheid komen we steeds meer zonnesystemen tegen welke de dakveiligheid geheel te niet doen. Als opdrachtgever voor het plaatsten van deze zonnesystemen dient men ook rekening te houden met de reeds aangebrachte veiligheid.

Bij twijfel of implementeren van zonnesystemen neem vrijblijvend contact op met ISFAS

Nieuwe website voor ISFAS!

Op 15 maart heeft ISFAS haar nieuwe website online gezet!
Naast een nieuwe website ook een nieuw logo, huisstijl en dus klaar voor de toekomst.

(meer…)

Samen komen we tot een juist advies. Neem vandaag nog contact met ons op, via de contactgegevens of het onderstaand formulier.

ISFAS
Venneperweg 1135
2144 KE Beinsdorp
Noord-Holland, Nederland

Copyright ©2017 ISFAS — Alle rechten voorbehouden. Bekijk onze algemene voorwaarden.

Website door Ezenzo.